Cityplay belöningsapp till Eskilstuna

Cityplay Eskilstuna

Cityplay är appen som belönar dig när du handlar i någon av Eskilstunas anslutna butiker, samtidigt som du får erbjudanden och information.

Handla lokalt och få belöning

Cityplay är den smarta belöningsappen som samlar alla anslutna butikers, kaféers och restaurangers stämpelkort i en och samma app. Du belönas helt enkelt för att du handlar lokalt i Eskilstuna.

Ladda ner, shoppa och bli belönad

Vill du få fina erbjudanden och information om vad som händer i Eskilstuna? Då kan du ladda ner Cityplay, appen som belönar dig när du handlar lokalt. Fika på ditt lokala kafé fem gånger och få en kaffe. Eller handla i din favoritbutik för 500 kr och få en värdecheck på 50 kr. Dina köp registreras i appen som meddelar dig när du har en belöning att hämta ut. Nu behöver du aldrig mer komma ihåg att ta med fysiska stämpelkort eller rabattkuponger. Allt samlas i appen!

Så här laddar du ner Cityplay till din telefon

Du laddar enkelt och kostnadsfritt ner appen Cityplay i din smartphone, blir medlem och registrerar ditt betalkort. Sen är det bara att shoppa, fika, äta och ta del av Eskilstunas alla nöjen precis som vanligt - med extra belöning på köpet. Ladda ner appen redan idag!

Här kan du se hur Cityplay fungerar. Har du frågor kring appen och behöver support? Mejla support@cityplay.se


Föreningen Position Eskilstuna står bakom satsningen tillsammans med Destination Eskilstuna AB. Är du som handlare intresserad av att ansluta din verksamhet till Cityplay, kontakta emelie@positioneskilstuna.se.