Hotell lobby

Best Western Plaza Hotel

Best Western Plaza Hotel är hotellet med läget mitt i centrala Eskilstuna. Här kan du bo med närhet till shopping och restauranger och framför allt tågstationen. Närheten till bus- och tågstation gör också att Best Western Plaza Hotell är ett bra och miljövänligt alternativ för dig som arrangerar möten eller konferenser.

Det perfekta läget i centrum med nära till shopping och tågstationen

För dig som söker ett centralt boende mitt i centrum av Eskilstuna är Best Western Plaza Hotel perfekt för dig. Det centrala läget ger dig närhet till både shopping och stadens utbud av upplevelser sevärdheter samt restauranger och tågstationen.

Hemtrevligt och tillgång till gym och bastu dygnet runt

Både hotellets rum, konferenslokaler och lobbybar har en inredning med hemtrevlig känsla och lika så mottagandet du får av personalen. Som gäst på hotellet har du även tillgång till bastu och gym dygnet runt.

Infopoint- Turistinformation direkt på hotellet

Best Western Plaza Hotel är auktoriserad Infopoint. Här hittar du kartor och broschyrer över besöksmål och aktiviteter i trakten och kan få hjälp med enklare frågor.

Ha ditt möte eller konferens på Best Western Plaza Hotel

Best Western Plaza Hotel är ett konferenshotell med erfaren personal där du enkelt kan planera in allt ifrån ett mindre affärsmöte till en större konferens i välutrustade konferenslokaler.

Eskilstuna Convention Bureau hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteskapacitet: 150 personer
Mötesrum: 7 rum
Boende: 88 rum
Läge: 0,22 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: +46 16-15 00 00

E-post: info@plazahotel.nu

Adress: Drottninggatan 9, 63220, Eskilstuna

Webb: plazahotel.nu/